Onsdag d. 18. april

Tirsdag – 17. April

Gruppe 6

I dag besøgte vi gymnasiet i Reykjavik, hvor vi skulle høre et foredrag vedrørende bæredygtighed (Miljømæssigt, socialt og økonomisk). af Visit Reykjaviks turistchef Karen María Jónsdóttir.

Karen María Jónsdóttir, snakkede også omkring hvordan en forhøjet turisme ville fremme landets økonomiske tilstand.

Hun inddragede også forskellige hændelser som udbruddet i 2010 (14. april).

Til sidst snakkede hun om hvordan de med en ny strategi vil få turister til ikke kun at komme om sommeren, men komme året rundt, da der er så mange forskellige attraktioner at se i de forskellige måneder. (Til den nye strategi var der 2 islandske elever og 1 dansk elev der tog del i at illustrere hvordan de 3 forskellige ting (Miljø, social, økonomisk) påvirker hinanden).

Efter foredraget fik vi lov til at være med i en normal time sammen med nogle af islændingene. Vi blev delt ud i forskellige klasser med hvert sit fag henholdsvis historie, islandsk, tysk og matematik.

Når alle havde oplevet en normal islandsk time, tog vi samlet bussen ud til en lille udstilling ved biblioteket. Udstillingen var fyldt med udstoppet / levende fisk og andre havvæsener samt sten.

Udstilling

Udstilling

Efter turen til udstillingen havde vi fri, og nogle tog hjem til hotellet og andre gik rundt i byen og udforskede Reykjavik med islændingene. Aftensmad skulle vi selv finde, og det var forskelligt hvad eleverne fra 2b spiste.

Om aftenen hyggede var nogle på værelserne, hvor de hyggede med kortspil, film eller musik. Andre tog i svømmehallen. Alt i alt havde det været en fin dag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag d. 18. april