Tirsdag - 17. April

Torsdag 19/04/2018 – Udflugt

I dag skulle vi tideligt op for at være klar til en spændende udflugt til vestmannaøerne, dog blev vi mødt af et noget trist syn da vi mødtes om morgnen. På grund af dårligt vejr var færgen flyttet til en anden havn og dermed ville det tage 2 timer at sejle derover. Da en 2 timers færgetur med søsyge elever ikke lød som det mest attraktive for lærerne valgte de at vi skulle på rundtur omkring Grindavíkurbær, Hafnarfjöròur og Garòur. 

Vores lokale buschauffør, kørte os på tur hen til alle de “hemmelige” seværdigheder. Hvor vores første stop var ved Kleifarvatn søen.

img_3728

Derefter satte vi os ind i bussen og blev ført hen til den næste lokale seværdighed. Her så vi geysere, og smukt bjergterræn i Hafnarfjöròur.

img_3753

Det var dog ikke den eneste geyser vi så den dag. Næste stop var en meget dampende og sprydende geyser, som ligger i Grindavíkurbær.

img_7400

På vej mod en af de sidste stop kørte vi blandt andet på vejeren som er med i filmen “Jar City”, den havde blandt andet også været brugt i “James bond” filmene og mange andre. På billedet ses en bro mellem den europæiske kontinentalplade og den amerikanske kontinentalplade. Sprækken som ses på billedet opstod efter et jordskæl.

img_1191

Da turen nåede til det sidste stop, kørte vi igennem den gamle træning zone for det Amerikanske militær, som blev brugt til at træne astronauterne før de skulle på månen. Her så vi islands smukke kyst.

img_0701

Dagen blev afluttet med valgfri aftensmad som eleverne selv stod for.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag - 17. April