13.04.18 - Afrejse fredag

Onsdag d. 18. april

unknown

I dag har vi afsluttet vores samarbejde med de islandske elever. Vi skulle, i grupper, lave en fremlæggelse på engelsk omkring forskellige natur- og kulturseværdigheder i henholdsvis Danmark og Island.

Da vi havde fremlagt, kørte vi sammen med de islandske elever til deCode Genetics. Her hørte vi et oplæg om firmaet, hvad de beskæftiger sig med og hvordan det hele startede. Efter dette oplæg fik hele klassen og de islandske elever en rundvisning på deCode Genetics, hvor vi fik lov at se hvor de arbejder og hvor de opbevarede alt deres data.

Lige efter deCode Genetics tog vi over på University of Iceland, der lå ved siden af deCode Genetics og begyndte at skrive noter ned til en opgave, vi skal lave, når vi kommer hjem.

Da vi kom hjem fra deCode Genetics spiste vi aftensmad sammen med nogle af de islandske elever. Vi spiste hotwings og pomfritter. Senere tog nogle i svømmehallen ved siden af hostellet og andre blev og hyggede sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13.04.18 - Afrejse fredag